16 de març 2009

Gel al Berguedà.

La primera setmana de març se celebrava el 26è Cicle de projeccions de muntanya del Berguedà i em vaig animar per pujar a veure l'audiovisual de la Índia de la Laia i el Lluc, que des de que van marxar no ens haviem vist. Unes fotos molt guapes i una experiència de ben segur inoblidable!
Però com que a vegades surten coses improvitzades, dic va! pujaré el material porsiaca. Doncs després de l'audiovisual quedo precisament amb la Laia i el Lluc per anar a fer alguna cosa per allà a prop l'endemà. Dit i fet, jo havia vist alguna piada d'una cascada a prop de Berga que encara estava en condicions i tots hi estem d'acord en provar sort.
La cascada en qüestió es diu És, Montero, II/4 65m, i es troba molt a prop del mític Pi de les Tres Branques, camí de Rasos de Peguera.
Per arribar-hi, cal deixar el cotxe abans del Pi, agafar un camí que puja a una agulleta i després tombar a la dreta cap a la cascada visible, 15 min.
Nosaltres la trobem una mica precària ja i dubtem si muntar-la per dalt o no, però el Lluc es veu en cor i li fot per sota, no sense vibrar en algun tram. Després la repetim més per l'esquerra, pujant amb delicadesa per la finura del gel i perquè cauen gotes per tot arreu... Fem només el primer tram, el més interessant, i després de desmuntar la R de l'arbre surto pel bosc cap amunt fins al camí de baixada.
En resum, és una opció molt interessant si estem per la zona i volem picar gel en un matí tranquil i a prop del cotxe.
El millor és que després anem a Malpàs a fer una mica d'esportiva al solet. Gel i roca en un mateix dia!













1 comentari:

PGB ha dit...

Bona combinada bou! :)
Espero no veure més aquests pantalons grocs apedaçats! ;)