20 de maig 2008

Roca Gris "Esparraguera"



I tornem cap a la muntanya serrada. Aquest diumenge ens escapem amb el Ferran i l'Oriol per anar a la zona de pollegons, a la Vinya Nova. L'Esparraguera, 170 m V+, és de les grans clàssiques de la zona, de nivell assequible i equipament generós. Té un traçat molt elegant que es veu des de l'aparcament i el camí d'accés, per on s'hi arriba en uns 20 minuts.
Comencem la via des del camí mateix, encara que es pot grimpar uns metres per la dreta fins una repisa còmoda amb un arbret. És cert que hi ha ressenyes on els graus són una mica confusos. Nosaltres al segon llarg li posem V i al tercer V+, que és bastant verticalot.
Encara que el temps està una mica amenaçador, anem fent tots els llargs amb la calma, encara que algun segur que es pot empalmar (el tercer és curtet, uns 20 m).
Després del flanqueig del cinquè llarg, arriba l'última tirada on no hi ha cap xapa i seran necessaris els friends mitjans i tascons.
Via disfrutona i recomanable! I amb la cirereta de l'últim llarg, amb ambient i net, que et deixa un molt bon gust de boca.


Començant la via.



Passet de V+ al tercer llarg.


La còmoda R3.


En Ferran a la quarta tirada.


Ara ve el flanqueig.


Doncs aquí estic en ple flanqueig.


I l'últim llarg, en fissura neta.

1 comentari:

Naldos ... ha dit...

Ei Marcellinus!! Ja te tinc fitxat!!

M'ha alegrat tornar-te a veure, feia molt de temps...

A veure si ara ens podem tornar a veure de tant en tant!!

Una abraçada